Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Italiaanse bowl met carpaccio en riso
Poké bowl met een Italiaanse twist
Bereidingstijd
20
minuten
minuten
Gang:
Hoofdgerecht
Porties:
2
personen
Ingrediënten
200
gr
orzo/riso
150
gr
mini mozzarella
bolletjes gehalveerd
120
gr
carpaccio
100
gr
knoflookolijven
in plakjes gesneden
4
tomaten
in kleine blokjes gesneden en de zaadjes verwijderd
0,5
komkommer
in kleine blokjes en zaadlijst verwijderd
3
zongedroogde tomaten
in reepjes gesneden
3
el
pesto genovese
wat
balsamico crème
1
el
pijnboompitten
geroosterd in een droge koekenpan
2
el
parmezaanflakes
scheutje olijfolie
Instructies
Kook de orzo volgens de bereidingswijze op de verpakking gaar in een water met een snuf zout.
Giet de orzo af in een zeef.
Verdeel de orzo over de kommen.
Verdeel de blokjes tomaat, blokjes komkommer, mini mozzarella, schijfjes olijven, reepjes zongedroogde tomaat en de carpccio erover.
Druppel er wat olijfolie overheen.
Leg in het midden van beide kommen de pesto genovese.
Drizzle wat balsamico crème erover.
Bestrooi de bowls met de geroosterde pijnboompitten en parmezaanflakes.