Zelf pesto maken is helemaal niet moeilijk en super lekker!
Pesto genovese
Ingrediënten
- 30 gram basilicum
- 25 gr pijnboompitjes
- 25 gr fijngeraspte parmezaan
- 40 gr olijfolie
- 1 teentje knoflook
- versgemalen zout en peper
Instructies
- Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
- Hak het teentje knoflook en rasp de parmezaan fijn.
- Doe alle ingrediënten bij elkaar in een hoge kom en pureer met een staafmixer tot een gladde massa.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken
Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken
Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.

Merel 8 juni 2017
Hmmm heerlijk receptje en een mooie foto zeg! 🙂 Liefs, Merel