Pesto Genovese

3 reacties

Zelf pesto maken is helemaal niet moeilijk en super lekker!

Pesto genovese

No ratings yet

Ingrediënten

  • 30 gram basilicum
  • 25 gr pijnboompitjes
  • 25 gr fijngeraspte parmezaan
  • 40 gr olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • versgemalen zout en peper

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
  • Hak het teentje knoflook en rasp de parmezaan fijn.
  • Doe alle ingrediënten bij elkaar in een hoge kom en pureer met een staafmixer tot een gladde massa.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
image

3 Reacties

  1. Pingback: Pasta met Pesto, Kipfilet en Zongedroogde tomaatjes – Mariëlle in de Keuken

  2. Hmmm heerlijk receptje en een mooie foto zeg! 🙂 Liefs, Merel

  3. Pingback: Trofie met pesto alla Genovese, aardappel en sperzieboontjes – Mariëlle in de Keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating