Macaroni met gehakt en groente

Macaroni zoals ik het vroeger thuis at, maar dan zonder pakje. Met gehakt, groente en natuurlijk geraspte kaas. 

Lekker en makkelijk.

 

 

Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Macaroni

Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 350 gr macaroni
  • 250 gr rundergehakt
  • 250 gr prei fijngesneden
  • 250 gr kastanje champignons in plakjes
  • 2 tomaten in kleine blokjes
  • 1 grote witte ui fijngesnipperd
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 3 el tomatenpuree
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1/2 el paprikapoeder
  • mespuntje chilipoeder
  • versgemalen zout en peper

Verder

  • geraspte kaas
  • olijfolie

Instructies

  • Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en giet de macaroni af.
  • Verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui met de knoflook in ca 5 minuutjes aan, tot de ui zacht is maar niet bruin.
  • Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul.
  • Voeg de paprika toe en bak 2 minuutjes mee.
  • Voeg de champignons, prei en blokjes tomaat toe en bak nog 3 minuutjes mee.
  • Voeg de tomatenpuree, Italiaanse kruiden, paprikapoeder, een mespuntje chilipoeder en wat versgemalen zout en peper toe en bak een minuutje mee. 
  • Voeg de gekookte macaroni toe en meng goed door elkaar. Warm het geheel nog even goed door.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *