Macaroni met gehakt en groente

Macaroni zoals ik het vroeger thuis at, maar dan zonder pakje. Met gehakt, groente en natuurlijk geraspte kaas. 

Lekker en makkelijk.

 

 

Print recept
Macaroni


Personen: 4 personen
Ingrediënten
  • 350 gr macaroni
  • 250 gr rundergehakt
  • 250 gr prei fijngesneden
  • 250 gr kastanje champignons in plakjes
  • 2 tomaten in kleine blokjes
  • 1 grote witte ui fijngesnipperd
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 3 el tomatenpuree
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1/2 el paprikapoeder
  • mespuntje chilipoeder
  • versgemalen zout en peper
Verder
  • geraspte kaas
  • olijfolie
Bereidingswijze
  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en giet de macaroni af.

  2. Verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui met de knoflook in ca 5 minuutjes aan, tot de ui zacht is maar niet bruin.

  3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul.

  4. Voeg de paprika toe en bak 2 minuutjes mee.

  5. Voeg de champignons, prei en blokjes tomaat toe en bak nog 3 minuutjes mee.

  6. Voeg de tomatenpuree, Italiaanse kruiden, paprikapoeder, een mespuntje chilipoeder en wat versgemalen zout en peper toe en bak een minuutje mee. 

  7. Voeg de gekookte macaroni toe en meng goed door elkaar. Warm het geheel nog even goed door.

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *