Macaroni zoals ik het vroeger thuis at, maar dan zonder pakje. Met gehakt, groente en natuurlijk geraspte kaas.
Lekker en makkelijk.
Macaroni
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 350 gr macaroni
- 250 gr rundergehakt
- 250 gr prei fijngesneden
- 250 gr kastanje champignons in plakjes
- 2 tomaten in kleine blokjes
- 1 grote witte ui fijngesnipperd
- 3 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 rode paprika in blokjes
- 3 el tomatenpuree
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1/2 el paprikapoeder
- mespuntje chilipoeder
- versgemalen zout en peper
Verder
- geraspte kaas
- olijfolie
Instructies
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en giet de macaroni af.
- Verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui met de knoflook in ca 5 minuutjes aan, tot de ui zacht is maar niet bruin.
- Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul.
- Voeg de paprika toe en bak 2 minuutjes mee.
- Voeg de champignons, prei en blokjes tomaat toe en bak nog 3 minuutjes mee.
- Voeg de tomatenpuree, Italiaanse kruiden, paprikapoeder, een mespuntje chilipoeder en wat versgemalen zout en peper toe en bak een minuutje mee.
- Voeg de gekookte macaroni toe en meng goed door elkaar. Warm het geheel nog even goed door.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken
Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken
Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.

4 thoughts on “Macaroni met gehakt en groente”