Gisteren gaf ik jullie het recept voor eigengemaakte Pesto Genovese, vandaag een recept voor een heerlijke pasta met pesto, kipfilet en zongedroogde tomaatjes.

Pasta met pesto en zongedroogde tomaatjes
Ingrediënten
- 1 recept Pesto Genovese
- 2 kipfilets
- 100 gr zongedroogde tomaatjes
- 250 gr kastanjechampignons
- 1 teentje knoflook
- 150 gr pasta
- olijfolie
- 1 el pijnboompitjes
- basilicumblaadjes
- versgemalen zout & peper
- wat fijngeraspte Parmezaanse kaas
Instructies
- Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
- Snij de kipfilets in blokjes, de champignons in kwarten en de zongedroogde tomaten in reepjes. Hak de knoflook fijn.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet de pasta af.
- Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en voeg hier de kip, samen met de zongedroogde tomaten aan toe. Bak 2 minuten.
- Voeg de champignons toe en bak het geheel nog 3 minuten.
- Voeg de pesto toe en schep alles goed door elkaar, bak de pesto nog een minuutje mee. Breng verder op smaak met wat versgemalen zout en peper.
- Voeg de pasta toe en schep alles goed door elkaar en warm het geheel goed door.
- Schep de pasta op voorverwarmde borden en bestrooi met wat fijngehakte basilicum, pijnboompitjes en geraspte parmezaan.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

Was erg lekker.
Bedankt deze sla ik mooi op.
Recept pasta met pesto en zongedroogde tomaatjes etc. kun je hier ook kippendij voor gebruiken.
Ja hoor, dat kan zeker!
Bedankt.