Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.34
van
3
stemmen
Spicy tuna melt
Porties:
1
persoon
Ingrediënten
1
blikje (160 gr)
tonijn op water
kneepje
citroensap
2
el
mayonaise
paar druppels
sriracha
1
klein
augurkje
versgemalen peper
smeltkaas, bijvoorbeeld cheddar
1/2
gebakken baguette
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Laat de tonijn uitlekken en roer de mayonaise, srirascha en een scheutje citroensap erdoor.
Snij een klein augurkje in stukjes en roer deze door de tonijnsalade.
Breng de tonijnsalade verder op smaak met versgemalen peper. Proef of je de salade pittig genoeg vindt, voeg anders nog wat srirascha toe.
Halveer de baguette en beleg de onderste helft met de tonijnsalade.
Leg er wat smeltkaas bovenop en zet het geheel in de oven.
Bak ca 5 minuten, tot de kaas gesmolten is.
Notities
Ook lekker als tosti, tussen 2 boterhammen.