Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
2.60
van
22
stemmen
Spaghetti met een saus van verse tomaatjes
Porties:
2
personen
Ingrediënten
scheutje
olijfolie
1
sjalotje
fijngesnipperd
2
teentjes
knoflook
fijngesnipperd
1/2
tl
gemalen chiliflakes
500
gr
cocktail trostomaten
1
tl
balsamico
1
tl
oregano
50
gr
semi zongedroogde tomaatjes
2
tl
kappertjes
uitgelekt
versgemalen zout en peper
paar
blaadjes basilicum
in reepjes
Instructies
Kook de spaghetti met een snufje zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit het uitje samen met de teentjes knoflook en de gemalen chiliflakes op laag vuur in 5 minuten.
Voeg de tomaten, oregano, balsamico, zongedroogde tomaten en de kappertjes toe en laat 5 mintuten zachtjes pruttelen.
Breng de saus verder op smaak met wat versgemalen zout en peper.
Roer de spaghetti door de saus en verdeel de spaghetti over de borden.
Bestrooi de spaghetti met wat reepjes verse basilicum.