Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.60
van
5
stemmen
Pasta met pesto en zongedroogde tomaatjes
Porties:
2
personen
Ingrediënten
1
recept
Pesto Genovese
2
kipfilets
100
gr
zongedroogde tomaatjes
250
gr
kastanjechampignons
1
teentje knoflook
150
gr
pasta
olijfolie
1
el
pijnboompitjes
basilicumblaadjes
versgemalen zout & peper
wat fijngeraspte Parmezaanse kaas
Instructies
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
Snij de kipfilets in blokjes, de champignons in kwarten en de zongedroogde tomaten in reepjes. Hak de knoflook fijn.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet de pasta af.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en voeg hier de kip, samen met de zongedroogde tomaten aan toe. Bak 2 minuten.
Voeg de champignons toe en bak het geheel nog 3 minuten.
Voeg de pesto toe en schep alles goed door elkaar, bak de pesto nog een minuutje mee. Breng verder op smaak met wat versgemalen zout en peper.
Voeg de pasta toe en schep alles goed door elkaar en warm het geheel goed door.
Schep de pasta op voorverwarmde borden en bestrooi met wat fijngehakte basilicum, pijnboompitjes en geraspte parmezaan.