Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.67
van
3
stemmen
Stokbrood met kruidenboter uit de oven
Voorbereidingstijd
5
minuten
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Gang:
Bijgerecht
Porties:
1
stokbrood
Ingrediënten
1
afbakstokbrood
zelfgemaakte kruidenboter
hoeveelheid afhankelijk van het formaat stokbrood
Instructies
Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood.
Snij het stokbrood in gelijke plakjes, maar snij ze net niet helemaal door.
Besmeer de sneetjes royaal met de kruidenboter.
Leg het stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het stokbrood direct en nog warm.