Stokbrood met kruidenboter uit de oven

Iedere supermarkt heeft ze wel, van die afbakstokbroodjes met kruidenboter die je thuis af kunt bakken. Lekkerder en leuker om ze zelf te maken met eigengemaakte kruidenboter.

Het recept voor de eigengemaakte kruidenboter kun je hier vinden.

Stokbrood met kruidenboter uit de oven

5 van 2 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 1 stokbrood

Ingrediënten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood.
  • Snij het stokbrood in gelijke plakjes, maar snij ze net niet helemaal door.
  • Besmeer de sneetjes royaal met de kruidenboter.
  • Leg het stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer het stokbrood direct en nog warm.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!


Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.



Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating