Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Pappardelle met pesto rosso en ruccola
Een makkelijk en snel pastarecept met zelfgemaakte pesto rosso.
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Porties:
2
personen
Ingrediënten
1
recept pesto rosso
200
gr
pappardelle
ik gebruikte de pappardelle van De Cecco, deze is o.a. verkrijgbaar bij AH.
10
gr
pijnboompitten
50
gr
ruccola
Instructies
Kook de pappardelle in ruim water met een flinke snuf zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Haal de pijnboompitten uit de koekenpan en warm de pesto rosso in ca 2 minuten door.
Giet de gekookte pappardelle af en laat goed uitlekken.
Voeg de pappardelle toe aan de pesto rosso en meng het geheel goed door elkaar.
Verdeel de pappardelle over twee borden en verdeel de geroosterde pijnboompitten en de ruccola er overheen.