Meng de Baharat met de olijfolie door elkaar en meng dit door de blokjes kipfilet.
Laat de blokjes kipfilet minimaal een uur marineren.
Voorbereiding Lavash
Doe alle ingrediënten voor de Lavash bij elkaar in de kom van de keukenmachine en kneed in ca 8 minuten tot een soepel en zacht deegje.
Verdeel het deeg in 4 stukjes en bol de stukjes deeg op.
Laat de bolletjes afgedekt onder folie of een theedoek een half uurtje rusten.
Bulgur salade
Kook de Bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de Bulgur uitlekken in een zeef en eventjes uitwasemen.
Meng de fijngesneden rode ui, komkommer, tomaat, peterselie en munt erdoor.
Breng de salade op smaak met de Baharat, citroensap, olijfolie en wat zout.
Lavash
Bestrooi het werkblad met een dun laagje bloem en rol een deegbolletje uit tot een ronde lap van ca 20 cm doorsnede.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en leg het uitgerolde deeg in de droge koekenpan. Gebruik geen olie.
Bak ca 2 minuten per kant, tot het gaar is en er wat lichtbruine plekjes op verschijnen.
Ga zo door met de andere 3 bolletjes deeg.
Bewaar de Lavash tot gebruik tussen een theedoek, zodat het lekker zacht blijft.
Kip Baharat
Verhit een grillpan en bak de kip in ca 10 minuten rondom mooi bruin en gaar.
Opmaken
Verdeel de Hummus over de Lavash, verdeel daarover de Bulgur salade, de kip Baharat en een klodder Griekse yoghurt. Strooi er tenslotte nog wat fijngehakte verse peterselie overheen.