Zelfgemaakte granola is zoveel lekkerder dan kant en klare granola uit de winkel. En je hebt het zo gemaakt!
Met deze ingrediënten vind ik de granola super lekker!
Granola
Ingrediënten
- 100 gr fijne havervlokken
- 100 gr gemengde noten
- 20 gr sesamzaad
- 20 gr lijnzaad
- 35 gr kokosflakes
- 2 flinke tl cacao
- snufje kaneel
- 4 el honing
- 2 el zonnebloemolie
- 1 el gembersiroop
- 50 gr rozijnen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Roer alle ingrediënten, behalve de rozijnen, goed door elkaar en verdeel over een met bakpapier bekleede bakplaat.
- Bak de granola ca 18 minuten in de oven, schep de granola tussentijds een keer om.
- Haal de granola uit de oven en laat goed afkoelen op de bakplaat.
- Wanneer het helemaal is afgekoeld kun je het in een pot doen, doe de rozijnen erbij en schut even goed door.
Notities
Ook lekker: doe er nog wat bananenchips doorheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Pingback: Aardbeien-Frambozen Smoothie Bowl – Mariëlle in de Keuken
Pingback: De 10 meest bekeken recepten van september 2017 – Mariëlle in de Keuken