Heerlijke Gnocchi met champignons, erwtjes en geitenkaas. Deze maaltijd staat ook nog eens binnen 20 minuutjes op tafel!
Gnocchi met champignons en geitenkaas
Ingrediënten
- 400 gr Gnocchi
- 250 gr kastanjechampignons in kwarten
- 100 gr diepvries erwtjes
- 1/2 uitje fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook fijngehakt
- 1/2 el Italiaanse kruiden
- 2 el kookroom
- klontje boter
- scheutje olijfolie
- versgemalen zout en peper
- 50 gr zachte geitenkaas (rol)
- versgehakte peterselie
Instructies
- Kook de Gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Smelt een klontje boter samen met een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en fruit het uitje met de knoflook in 5 minuutjes op laag vuur.
- Doe de champignons, erwtjes en Italiaanse kruiden erbij en bak 5 minuten op middelhoog vuur.
- Voeg de kookroom toe en breng het geheel op smaak met versgemalen zout en peper. Laat het geheel een minuutje pruttelen.
- Voeg de Gnocchi toe en warm het geheel nog even goed door.
- Verdeel het geheel over de borden en verkruimel de geitenkaas erover.
- Strooi ten slotte nog wat versgehakte peterselie er overheen.
Notities
Het is ook lekker om de Gnocchi mee te bakken i.p.v. te koken.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.