Gnocchi met champignons en geitenkaas

Gnocchi met champignons en geitenkaas

0 comments

Heerlijke Gnocchi met champignons, erwtjes en geitenkaas. Deze maaltijd staat ook nog eens binnen 20 minuutjes op tafel!

 

 

Gnocchi met champignons en geitenkaas

Gnocchi met champignons en geitenkaas

5 van 1 stem
Porties 2 -3 personen

Ingrediënten

  • 400 gr Gnocchi
  • 250 gr kastanjechampignons in kwarten
  • 100 gr diepvries erwtjes
  • 1/2 uitje fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1/2 el Italiaanse kruiden
  • 2 el kookroom
  • klontje boter
  • scheutje olijfolie
  • versgemalen zout en peper
  • 50 gr zachte geitenkaas (rol)
  • versgehakte peterselie

Instructies
 

  • Kook de Gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Smelt een klontje boter samen met een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en fruit het uitje met de knoflook in 5 minuutjes op laag vuur.
  • Doe de champignons, erwtjes en Italiaanse kruiden erbij en bak 5 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg de kookroom toe en breng het geheel op smaak met versgemalen zout en peper. Laat het geheel een minuutje pruttelen.
  • Voeg de Gnocchi toe en warm het geheel nog even goed door.
  • Verdeel het geheel over de borden en verkruimel de geitenkaas erover. 
  • Strooi ten slotte nog wat versgehakte peterselie er overheen.

Notities

Het is ook lekker om de Gnocchi mee te bakken i.p.v. te koken.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

 

Gnocchi met champignons en geitenkaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating