Gnocchi met champignons en geitenkaas

Heerlijke Gnocchi met champignons, erwtjes en geitenkaas. Deze maaltijd staat ook nog eens binnen 20 minuutjes op tafel!

 

 

Gnocchi met champignons en geitenkaas
Print recept
Gnocchi met champignons en geitenkaas
Personen: 2 -3 personen
Ingrediënten
  • 400 gr Gnocchi
  • 250 gr kastanjechampignons in kwarten
  • 100 gr diepvries erwtjes
  • 1/2 uitje fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1/2 el Italiaanse kruiden
  • 2 el kookroom
  • klontje boter
  • scheutje olijfolie
  • versgemalen zout en peper
  • 50 gr zachte geitenkaas (rol)
  • versgehakte peterselie
Bereidingswijze
  1. Kook de Gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Smelt een klontje boter samen met een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en fruit het uitje met de knoflook in 5 minuutjes op laag vuur.

  3. Doe de champignons, erwtjes en Italiaanse kruiden erbij en bak 5 minuten op middelhoog vuur.

  4. Voeg de kookroom toe en breng het geheel op smaak met versgemalen zout en peper. Laat het geheel een minuutje pruttelen.

  5. Voeg de Gnocchi toe en warm het geheel nog even goed door.

  6. Verdeel het geheel over de borden en verkruimel de geitenkaas erover. 

  7. Strooi ten slotte nog wat versgehakte peterselie er overheen.

Opmerkingen

Het is ook lekker om de Gnocchi mee te bakken i.p.v. te koken.

 

Gnocchi met champignons en geitenkaas


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *