Pasta & Pesto Prinsenbeek

0 reacties

Afgelopen weekend gingen Marco en ik samen met mijn broer en schoonzusje uit eten. We kozen voor Pasta & Pesto in Prinsenbeek, omdat mijn broer en schoonzusje daar al meerdere keren hadden gegeten en er erg enthousiast over waren.

Restaurant Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto is van alles mogelijk. Je kunt er lunchen, eten afhalen, genieten van een high wine, beer of tea en heerlijk dineren. Waarbij je bijvoorbeeld zelf je eigen pasta kunt samenstellen door zelf een pasta soort te kiezen, een lekkere pesto of saus, vlees of vis en de overige ingrediënten. Vervolgens wordt er een heerlijk gerecht mee bereid.

 

All you can eat

Ook kun je kiezen voor all you can eat, waar wij voor hebben gekozen. Voor een vast bedrag kun je onbeperkt de heerlijkste Italiaanse gerechtjes bestellen. Waaronder koude gerechtjes, warme gerechtjes, pasta gerechtjes, vlees gerechtjes en vis gerechtjes. Elke ronde kun je 4 gerechtjes per persoon bestellen en je mag zoveel rondes doen als je zelf wilt. Vooraf krijg je heerlijk vers oerbrood. En als laatste krijg je een heerlijk dessert waarbij je je laat verrassen door de chef.

Wij kwamen niet verder dan 4 rondes en zaten best wel vol van al het lekkers. Omdat ik zoveel mogelijk wilde proberen heb ik allemaal verschillende gerechtjes besteld. Carpaccio, garnalen cocktail, risotto bitterbal, flammküchen, lasagne, cannelloni, zalmspiesje en nog veel meer. Elk gerechtje was heerlijk op smaak en lekker vers.

De gerechtjes kwamen niet heel snel op tafel, wat juist fijn was, omdat je zo rustig op je gemakje kon eten. Ook was het fijn dat alle gerechtjes per ronde tegelijk aan tafel kwamen. De warme gerechtjes waren ook allemaal goed warm. In totaal hebben wij er 4 uurtjes gezeten.

De inrichting

De inrichting is erg gezellig en sfeervol met sfeerhaartjes en verschillende zitjes. Je krijgt een beetje het idee in een huiskamer te zitten. Nu rond de feestdagen is het extra gezellig met alle lampjes en kerstversiering.

Voor de deur op het plein is voldoende parkeergelegenheid en kun je gratis parkeren.

Kortom een aanrader en wij zullen hier vast nog wel eens vaker gaan eten!

 

Pasta & Pesto
Markt 10
4841 AC Prinsenbeek
Tel.: 076-5412207

Pasta & Pesto is dagelijks geopend, kijk op de website voor de openingstijden.

 

(Deze artikel is niet in samenwerking met Pasta & Pesto geschreven)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*