indebuurt Dordrecht

Interview op indebuurt Dordrecht

2 reacties

Hoe leuk?! Iedere week staat er op indebuurt Dordrecht een interview met een Dordtenaar met een bijzondere baan, hobby of passie online.

Deze week ben ik Dordtenaar van de week! Als echte Dordtse vind ik dit natuurlijk ontzettend leuk! Ik vertelde o.a. hoe mijn blog is ontstaan en dat ook ik wel eens geen zin heb om te koken 🙂 Het interview kunnen jullie hier teruglezen.

indebuurt Dordrecht

2 Reacties

  1. Leuk Mariëlle! Als import-Dordtse ben ook ik een trouwe bezoeker van je blog. Ik ben een fanatieke kokkereller die al van harte jongs af aan van alles uitprobeert -inmiddels al zo’n kleine 60 Haaren ik hoop dat nog heel lang te kunnen blijven doen. Ook jouw recepten staan hier regelmatig op tafel. Dus ik hoop dat je nog lang door zult gaan. Groetjes van een fanatieke keuken oma uit Dubbeldam.

    • Mariëlle in de Keuken

      Wat leuk om te horen Leny! 🙂 Het is zeker mijn bedoeling om hier nog lang meer door te gaan 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*