Spaghetti Carbonara

Klassieke Spaghetti Carbonara, zonder toevoeging van room.

Spaghetti Carbonara

0 van 0 stemmen
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 250 gr spaghetti
  • 100 gr pancetta in blokjes gesneden
  • 2 ei
  • 1 eidooier
  • 50 fijngeraspte parmezaan + extra om te bestrooien
  • versgemalen peper

Instructies
 

  • Klop de eieren en het eigeel los in een kommetje, samen met wat versgemalen peper en 50 gr parmezaan.
  • Kook de spaghetti beetgaar in ruim water en een flinke snuf zout, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bak ondertussen de pancetta in een droge koekenpan licht krokant.
  • Giet de spaghetti af en laat de spaghetti in de pan zitten.
  • Meng de pancetta met het achtergebleven vet door de spaghetti.
  • Giet al roerend het eimengsel erbij en blijf stevig doorroeren tot de spaghetti bedekt is met een romig laagje saus.
  • Verdeel over twee borden en bestrooi met wat versgemalen peper en nog wat fijngeraspte parmezaan.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!


Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.



Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating