Mijn eetweek, deel 6

0 reacties

En weer een nieuwe mijn eetweek, waarin ik jarig ben en er een leuke winactie van start gaat. Lees je mee?

 

 

 

 

 

Zaterdag

Vandaag is het lekker weer en ga ik met Marco het centrum van Dordrecht in. Voordat we vertrekken eet ik een paar rijstwafels met kokosbrood. Als eerste gaan we naar Media Markt voor een hoes voor mijn nieuwe MacBook, na de Primark gaan we naar Coffeelicious in de Wijnstraat, waar ze o.a. heerlijke taarten hebben. Marco kiest de cheesecake en een grote cappuccino en ik carrotcake en groene thee. Beide taarten zijn té lekker!

 

 

 

 

Dan gaan we weer verder voor nog wat dingen die we nodig hebben en omdat het heerlijk weer is gaan we nog even wat drinken op het terras van het Dordts genoegen. Daarna gaan we nog even langs de markt. En neemt Marco nog een patatje van Nancy. Deze patatkraam staat al op de Dordtse markt sinds 1957. Nancy is de derde generatie in deze kraam. Bij een rondje over de markt hoort eigenlijk gewoon een patatje.

 

 

 

 

Bij Leonidas mag ik alvast de bonbonnetjes voor mijn verjaardag uitzoeken, deze krijg ik altijd van mijn poezenkindertjes. Daarna doen we nog wat boodschapjes bij Albert Heijn, waaronder de chocoladerepen voor de winactie welke later deze week van start gaat. Omdat het al een beetje laat is besluiten we makkelijk te eten met een soort van tapas en Sangria. We rijden nog even langs het winkelcentrum en halen nog wat gehaktballetjes, geitenkaas en parmaham bij de delicatessezaak.

 

 

 

 

Zondag

Vandaag doen we rustig aan en wordt het heerlijk weer. ’s Ochtends bak ik een broodje en beleg deze met brie en parmaham. ’s Middags vermaak ik mij lekker lui in de tuin en maak ik een Hugo cocktail, welke ik in het zonnetje opdrink.

 

 

 

 

 

 

’s Avonds eten we zelfgemaakte pizza, hiervoor haal ik mijn Ferrari pizza-oven weer tevoorschijn. Voor Marco maak ik er eentje met gehakt en Italiaanse kruiden en voor mezelf een Carpaccio pizza, deze is zó lekker!

 

 

 

 

 

Maandag

Het weekend is helaas alweer voorbij, dus er moet weer gewerkt worden. Vandaag is een saaie dag wat eten betreft, want ik ontbijt met een cracker met kaas. Tussen de middag eet ik brood met kaas en ’s middags 2 appels. ’s Avonds eten we een patatje.

 

 

 

 

 

Dinsdag

Als ontbijt en lunch eet ik weer hetzelfde als gisteren. En loop ik buiten een rondje met mijn collega. ’s Avonds eten we makkelijk, maar wel gezond. Gebakken aardappeltjes, doperwtjes en een schnitzel.

 

 

 

 

 

 

Woensdag

Ik begin ’s ochtends weer met een cracker met kaas en ’s middags brood met kokosbrood en 2 appels. Tussen de middag gaan mijn collega en ik weer lekker naar buiten, want het is heerlijk weer. ’s Avonds maak ik een oosterse salade en vergeet ik er helaas een foto van te maken 😉

Donderdag

Vandaag ben ik jarig en ben ik alweer 39! ’s Ochtends gaat de winactie van start, één van jullie maakt kans op een chocoladepakket met 6 heerlijke repen chocolade, heb jij al meegedaan? Heb je nog niet meegedaan, kijk dan snel hier. Voor op het werk bestelde ik een paar vlaaien welke ik liet bezorgen. Zelf neem ik een stukje van de citroenvlaai, welke erg lekker is. Van mijn collega krijg ik het boek “Chef met Lef” van Nigel van der Horst. Mijn ontbijt en lunch zijn weer hetzelfde als gisteren, het begint een beetje saai te worden.

 

 

 

 

’s Middags ga ik wat eerder naar huis en ga ik eerst nog even langs bij mijn collega’s in Zwijndrecht om een stukje taart te brengen. Het is altijd leuk om elkaar weer even te zien. ’s Avonds komen alleen mijn ouders langs en besluiten we spontaan uit eten te gaan bij Asahi, deze zit t/o het centraal station van Dordrecht. Ze hebben er heerlijke sushi en andere gerechtjes. Het is een leuke avond.

 

 

 

 

Vrijdag

De laatste werkdag van de week! ’s Ochtends eet ik een paar rijstwafels en tussen de middag ga ik met mijn collega lunchen in de kantine. Ik neem een saucijzenbroodje en een salade.

 

 

 

 

 

 

Na het werk doen we wat boodschapjes in het winkelcentrum en eten we daar ook kebab met een stukje Baklava, dit begint een beetje vaste prik te worden na het boodschappen doen, maar het is daar ook zo lekker en lekker makkelijk. ’s Avonds eten we een tompouce welke ik gisteren voor mijn verjaardag had gehaald, maar niet hebben opgegeten omdat we onverwachts uit eten gingen. En dan is het alweer weekend!

 

 

 

 

En dit was alweer mijn eetweek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*