Winactie: maak kans op een doosje bonbons van chocoladebezorgd.nl

0 reacties

Onlangs ontving ik een doosje met heerlijke bonbons van chocoladebezorgd.nl. Deze bonbons, in allerlei leuke kleurtjes en patroontjes, zien er echt fantastisch uit. Alle chocolade van chocoladebezorgd.nl wordt met hand gemaakt in hun eigen chocoladeatelier.

De bonbons worden gemaakt in maar liefst 21 smaken, zoals kokos, Baileys, cookie karamel, hazelnoot, vanille, beschuit met muisjes, earl grey, zeezout karamel en nog veel meer heerlijke smaken.

Het doosje past door de brievenbus, leuk om iemand anders mee te verrassen of om jezelf eens te verwennen! En ik kan je zeggen, ze zijn echt super lekker!

En hoe leuk? Ik mag een doosje bonbons aan 3 van jullie weggeven!

Wil jij kans maken op zo’n doosje met heerlijke bonbons?


❤️ Laat onder de post op Instagram en/of Facebook weten waarom jij deze bonbons van chocoladebezorgd.nl wel wilt winnen. Optioneel: Als je het leuk vindt laat dan weten wie er met jou mag meegenieten.
❤️ Mariëlle in de Keuken en Chocoladebezorgd.nl volgen is niet verplicht om mee te doen, maar wordt wel gewaardeerd.
❤️ Meedoen via Instagram én Facebook is dubbele winkans! Je mag via beide kanalen meedoen.
❤️ Meedoen kan t/m maandag 16 augustus, dinsdag 17 augustus maak ik de winnaars bekend op Instagram en Facebook.

Deze winactie is in samenwerking met chocoladebezorgd.nl en wordt niet gesponsord of georganiseerd door Instagram en Facebook.

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking, lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen op marielleindekeuken.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*