Wentelteefjes van brioche met banaan, honing en walnoten

Heb je wat brioche over? Gooi het dan niet weg, maar maak er heerlijke wentelteefjes van.

 

 

 

 

Wentelteefjes van brioche

Wentelteefjes van brioche met banaan, honing en walnoten

0 van 0 stemmen
Voorbereidingstijd 3 minuten
Bereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

  • 3 sneetjes brioche
  • 50 ml melk
  • 1/2 tl kaneelpoeder
  • 1/2 el vanillesuiker
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • paar walnoten
  • honing
  • boter

Instructies
 

  • Klop het ei, melk, vanillesuiker en het kaneelpoeder door elkaar in een diep bord. 
  • Leg één voor één de sneetjes brioche in het mengsel en zorg dat beide kanten het mengsel goed opnemen. 
  • Stapel de doorweekte sneetjes brioche op elkaar op een bordje. 
  • Laat een klontje boter smelten in een koekenpan en bak de wentelteefjes rustig aan beide kanten goudbruin.
  • Snij de banaan in stukjes en verdeel over de wentelteefjes, giet er wat honing overheen en strooi er wat walnoten over.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

 

Wentelteefjes van brioche

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating