Wentelteefjes van brioche

Wentelteefjes van brioche met banaan, honing en walnoten

0 comments

Heb je wat brioche over? Gooi het dan niet weg, maar maak er heerlijke wentelteefjes van.

 

 

 

 

Wentelteefjes van brioche

Wentelteefjes van brioche met banaan, honing en walnoten

0 van 0 stemmen
Voorbereidingstijd 3 minuten
Bereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

  • 3 sneetjes brioche
  • 50 ml melk
  • 1/2 tl kaneelpoeder
  • 1/2 el vanillesuiker
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • paar walnoten
  • honing
  • boter

Instructies
 

  • Klop het ei, melk, vanillesuiker en het kaneelpoeder door elkaar in een diep bord. 
  • Leg één voor één de sneetjes brioche in het mengsel en zorg dat beide kanten het mengsel goed opnemen. 
  • Stapel de doorweekte sneetjes brioche op elkaar op een bordje. 
  • Laat een klontje boter smelten in een koekenpan en bak de wentelteefjes rustig aan beide kanten goudbruin.
  • Snij de banaan in stukjes en verdeel over de wentelteefjes, giet er wat honing overheen en strooi er wat walnoten over.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

 

Wentelteefjes van brioche

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating