Aardbeien coupe

Een heerlijk zomers dessert met zelfgemaakte oublie cups, vanille roomijs en aardbeiensaus.

Het recept voor de oublie cups kun je hier vinden en het recept voor het vanille roomijs kun je hier vinden.

 

 

 

Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Aardbeien coupe

Ingrediënten

Aardbeiensaus

  • 250 gr aardbeien
  • 20 gr fijne kristalsuiker
  • 50 ml water

Instructies

Aardbeiensaus

  • Snij de aardbeien in kleine stukjes en doe ze samen met de fijne kristalsuiker en het water in een pannetje.
  • Breng het geheel aan de kook en laat ca 4-5 minuten zachtjes pruttelen.
  • Pureer het geheel met een staafmixer en laat de saus afkoelen.

Aardbeien coupe

  • Leg 2 bolletjes vanille roomijs in iedere oublie cup.
  • Leg de aardbeien er omheen en spuit er een toef slagroom bovenop.
  • Schenk de aardbeiensaus er overheen en strooi het geroosterde amandelschaafsel er overheen.
  • Serveer direct.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating