Amandelspijs makkelijk zelf maken

Een supersimpele manier om zelf amandelspijs te maken, zonder het gebruik van keukenapperatuur. Lekker in bijvoorbeeld rozijnenbrood, rondo’s, gevulde koeken en appeltaart. Amandelspijs kun je ook prima invriezen om later te gebruiken.

Amandelspijs makkelijk zelf maken

Maak zelf heerlijke amandelspijs, makkelijk te maken zonder keukenapperatuur.
0 van 0 stemmen
Totale tijd 5 minuten
Porties 450 gr

Ingrediënten

  • 200 gr amandelmeel
  • 200 gr fijne kristalsuiker
  • 1 ei ca 50 gr
  • rasp van 1/4 citroen

Instructies
 

  • Doe het amandelmeel met de fijne kristalsuiker en het citroenrasp bij elkaar in een ruime kom en meng door elkaar.
  • Klop het ei los en voeg het toe aan het mengsel. Kneed met de hand goed door elkaar, tot je er een mooie stevige bal van kunt vormen.
  • Laat het amandelspijs een dag rijpen in de koelkast.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!


Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.



Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating