Citroen-knoflook Kip

image

4 kippenpoten
braadzak

sap van 1/2 citroen
rasp van 1/2 citroen
30 ml olijfolie
2 teentjes knoflook, uit de knoflookpers
versgemalen zout en peper
1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl gedroogde oregano

gehakte peterselie

Roer voor de marinade olijfolie, citroensap, citroenrasp, knoflook, paprikapoeder, oregano, zout en peper door elkaar.

Leg de kippenpoten in de braadzak en giet de marinade erbij. Masseer de marinade in de kippenpoten en laat ze minimaal een uur marineren.

Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht. Leg de braadzak in de oven en laat de kippenpoten in 50-60 minuten gaar en een beetje bruin worden.

Bestrooi de kippenpoten voor het serveren met de peterselie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s