Een heerlijk eenvoudig gerechtje met witte asperges. Binnen 20 minuutjes heb je het op tafel staan.
Eigengemaakte pesto Genovese is natuurlijk het allerlekkerst, het recept kun je hier vinden.
Pasta met pesto Genovese en witte asperges
Ingrediënten
- 800 gr witte asperges
- 120 gr pasta naar keuze
- 4 el pesto Genovese (zelfgemaakte)
- geraspte parmezaan
- 1 el pijnboompitjes
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de pasta goed uitlekken.
- Schil de asperges en kook de asperges in 10 minuten.
- Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
- Laat de asperges goed uitlekken op een stukje keukenpapier en snij de asperges in drieën.
- Verwarm de pesto Genovese in een koekenpan en meng de pasta en asperges er door.
- Verdeel de pasta met de asperges over 2 verwarmde borden en strooi er wat geraspte parmezaan en pijnboompitjes overheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.