Deze omelet is heerlijk als ontbijt of lunch.

Omelet met tonijn en geitenkaas
Ingrediënten
- 2 eieren
- versgemalen zout en peper
- 1 el melk
- olijfolie
- 1/2 avocado in blokjes
- een klein blikje tonijn
- handje babyspinazie
- 30 gr zachte geitenkaas
- wat fijngehakte verse peterselie
Instructies
- Kluts de eieren met de melk en wat versgemalen zout en peper.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin.
- Bak de omelet mooi bruin op middelhoog vuur. Keer de omelet om als de bovenkant gestolt is. Bak de onderkant mooi bruin.
- Leg de omelet op een bord en verdeel de spinazie over de helft van de omelet.
- Verdeel de blokjes avocado en het blikje tonijn erover en verkruimel de geitenkaas er overheen.
- Klap de omelet dubbel en strooi de peterselie erover.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!