Terugblik en de 10 meest bekeken recepten van maart 2024

0 reacties

De maand maart was een drukke maand en is weer voorbij gevlogen. De maand begon met een niet zo’n leuke verrassing, we gingen een weekendje naar Amsterdam én ik kreeg leuk bezoek op mijn werk!

Das pech, auto weg…

Vrijdag 1 maart, Marco doet na het werk nog snel even wat boodschapjes in het winkelcentrum. Hij is nog geen 20 minuten weg wanneer hij weer terugkomt bij de auto. Rondom de auto staan 5 agenten, hij voelt al nattigheid. Dichterbij gekomen blijkt dat een man met volle vaart tegen 4 geparkeerde auto’s is gereden, alle 4 de auto’s zijn total loss, inclusief onze mooie auto. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar het is een zeer vervelende situatie voor alle betrokkenen. Wat volgt is een week van vele telefoontjes, ergernis, stress en geregel. We bestellen een nieuwe auto, deze zal eind juni geleverd worden. Tot die tijd hebben we een vervangende auto.

Weekendje Amsterdam

Een relax weekendje weg kunnen we daarna wel gebruiken. Dus gaan we de zondag erop een nachtje naar Amsterdam. Omdat we op zondag gaan en er geen grote evenementen zijn in Amsterdam kan ik voor een leuke prijs een overnachting boeken bij het Krasnapolsky hotel op de Dam. We waren altijd al eens benieuwd hoe het zou zijn om in dat hotel te slapen en dit is een leuke kans. Het hotel is prachtig en veel groter dan gedacht. We moeten dan ook een aardig stukje lopen om bij onze kamer te komen. De kamer is heerlijk, met een goed bed en hele nette badkamer. We wandelen wat door Amsterdam en bezoeken onze favoriete winkels. Verder pakken we wat terrasjes en doen het lekker rustig aan.

Vernieuwde Tony’s SuperStore in de Beurs van Berlage

Op uitnodiging brengen we de volgende ochtend een bezoek aan de vernieuwde Tony’s SuperStore in de Beurs van Berlage. Er o.a. is een mega choco-automaat met een regenboog aan repen Tony’s en veel aandacht voor de missie van Tony’s. Ook kun je er je eigen reep ontwerpen en laten maken, na twee uurtjes kun je deze ophalen. Natuurlijk heb ik er ook eentje gemaakt! Ook kreeg ik nog een mega goodybag heerlijke Tony’s chocolade mee naar huis.

Leuk bezoek op het werk

HappyLife PR vroeg of ze tijdens de Snack O’ Clock Tour bij mij langs mochten komen om producten van Verstegen te proeven. Ik moest werken, maar natuurlijk mochten ze wel even op mijn werk langskomen. Dus daar kwam Lisanne met een heus snackautomaat. Superleuk! Ik probeerde de nieuwe “kneed & klaar gemakballen”, deze draai je zelf gemakkelijk met een 100% plantaardige mix van erwteneiwit, groenten, kruiden en specerijen. Je hoeft alleen wat water en olie toe te voegen. Supermakkelijk en zo heb je altijd een vleesvervanger in de kast staan. De balletjes zijn heerlijk met de nieuwe “Guilt free tomato ketchup en Sweet Chili sauce”. Deze heerlijke vegan sauzen bevatten geen suiker en ook geen kunstmatige zoetstoffen. Onze kippen kwamen ook even een kijkje nemen en waren zeer tevreden met de vegan producten 😊

Foodpost van Hak en de Foodybox Lente

Deze maand was er ook nog heerlijke foodpost! Van HappyLife PR ontving ik een pakket namens Hak met stazakken, kikkererwten en linzen. Hier ga ik zeker wat lekkers mee maken! En van Kroon op het Werk ontving ik de Foodybox lente, een box met diverse lekkere producten om uit te proberen.

Kookboekenpost

Van Makkelijk afvallen ontving ik hun nieuwste boek “Stap voor stap Blijvend slank”. Met dit boek stel je zelf eenvoudig je eigen weekmenu samen met koolhydraatarme gerechten die jij lekker vindt. Er is keuze uit 101 recepten! Binnenkort vertel ik jullie er meer over.

De 10 meest bekeken recepten van de afgelopen maand

In maart werd er door jullie ook weer heel wat gekookt en gebakken. Dit zijn de 10 meest bekeken recepten van maart:

1. Foe Yong Hai

Het recept voor heerlijke foe yong hai zoals bij de Chinees.
Foe yong hai zoals bij de Chinees

2. Broodje hete kip

Broodje kip, een lekker en makkelijk receptje.
Broodje hete kip

3. Italiaanse gehaktschotel

Italiaanse gehaktschotel met groente en aardappelpuree.
Italiaanse gehaktschotel

4. Lasagne met lekker veel groente

Een heerijke lasagne met lekker veel groente en bechamelsaus.
Lasagne met lekker veel groente

6. Macaroni met gehakt en groente

Het recept voor ouderwetse macaroni zoals we het vroeger thuis aten, maar dan zonder pakjes en zakjes.

7. Hongaarse goulash

Hongaarse goulash, te bereiden in de slowcooker of braadpan.
Hongaarse goulash

10. Zandkoekjes

Het basisrecept voor zelfgebakken zandkoekjes, leuk en makkelijk om te maken
Zelfgebakken zandkoekjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*